start anmass
Start TypingMaster Over Anmass
 
anmass

Over AnMass

Profiel
Vacatures
 
 

Profiel

Begonnen in 2000 met software localisatie voor de producent van TypingMaster software, is AnMass ondertussen uitgegroeid tot de distributeur van TypingMaster producten in de BeNeLux.

Naast deze tak van sport is AnMass zich tevens toe gaan leggen op andere IT gerelateerde werkzaamheden, van ondermeer webontwikkeling tot systeembeheer.

IT Consultancy

Speciaal voor het MKB staat AnMass klaar met raad én daad bij het oplossen van vraagstukken op IT gebied. Of het nu gaat om ondersteuning bij het opzetten van een goede backup strategie of om het ontwikkelen van uw nieuwe website, bij AnMass bent u aan het juiste adres.

TypingMaster

AnMass is de partner van Typing Master Finland Inc. voor de verkoop en distributie van TypingMaster producten op (hoofdzakelijk) de Nederlandse en Belgische markt. Speciaal voor de Belgische (Vlaamse) markt, heeft AnMass bij de producent aangedrongen op het ontwikkelen van een cursus voor het in België gebruikte AZERTY toetsenbord. Deze cursus is ook daadwerkelijk ontwikkeld door de producent en al weer enige tijd beschikbaar.

Naar boven

 

Adres

Stationsweg 45
3233 CS Oostvoorne

Telefoon: +31(0)10 465 54 77
Email: info@anmass.nl

Start | Over AnMass
Copyright 2024 AnMass | Webdesign: CARENZA